Seattle Seahawks Blog

A Seattle Seahawks amerikai futball csapat magyar Blogja.

Bannerünk



Köszönjük ha kirakod és hivatkozol ránk!

Címkék

2008 (2) 49ers (8) alexander (4) áttekintő (2) back (2) bay (4) bears (2) bill (2) bills (2) bowl (3) brandon (2) brown (2) bryant (2) buccaneers (2) bumpus (3) burleson (3) cardinals (3) carlson (3) chargers (5) coach (8) coordinator (2) diego (2) dolphins (3) draft (4) duckett (2) eagles (3) edző (3) előzetes (9) eredmény (7) falcons (2) field (3) football (2) forsett (4) francisco (2) giants (4) gilbertson (2) green (5) hasselbeck (12) hawthorne (2) head (3) holmgren (4) jennings (2) jim (4) john (2) jones (5) josh (3) julius (2) julius jones (2) justin (2) keith (2) kent (3) koren (2) koren robinson (3) laveroni (2) linebacker (3) lofa (2) london (2) marcus (2) matt (3) mcmullen (3) mike (5) mitty (2) mora (3) morris (2) nfl (2) obomanu (2) offensive (3) packers (3) payne (2) peterson (2) preseason (2) pre season (3) quaterbeck (2) qwest (3) raiders (2) rams (4) receiver (2) redskins (6) robinson (2) ron (2) running (2) ruskell (3) san (4) schmitt (2) seahawks (3) sérülés (3) sérülések (3) shaun (3) solari (2) steve (2) super (3) superbowl (2) tatupu (5) taylor (2) tim (2) training (2) tyler (2) vallos (4) video (3) vikings (7) walter (4) wide (2) wolf (2) zorn (4) Címkefelhő

Packers at Seahawks

2008.10.10. 15:59 braxa88

    Ha rájátszásról szövögetett álmokat a csapat még szeretné életben tartani, akkor a Green Bay elenni tatlálkozót kötelező lenne megnyerni. Az előző heti zakó után, most egy gyengébb ellenfél következik. A Packers is egy kínos vereségen van túl, hazai pályán kaptak ki a Falconstól. Így mindkét csapat számára létfontontásságú lenne a győzelem.

   A Green Bay Packers irányítója Aaron Rodgrers kisebb sérüléssel bajlódik,de valószínűleg kezdőként fog pályára lépni. Eddig megbízhatóan, jól pótolta Brett Favret. Olyan célpontokkal, mint az évek óta remek Donald Driverrel, és a következő évek kiemelkedő elkapójával Greg Jennings-szel nem is lehet rosszul játszani. Marcus Trufantnak, Kelly Jenningsnek és Josh Wilsonnak nagyon nehéz dolga lesz. Ezen a ponton mehet(megy) el a meccs, nem tudom elképzelni, hogy a secondarynk megfoghatja őket. A futójáték, viszont eddig döcög a wisconsiaiaknál. Ryan Grant meg sem közelíti tavaly önmagát, és a futás blokkolás sem megy a falnak.
A védelem sem remekel a Packersnél. A futás ellen a 27. helyen állnak a ligában, meccsenként 161 yardot futkározik össze az ellenfél ellenük. A passzok levédekezésben hiányozhat a sérült Al Harris, de ott lesz a remek Charles Woodson és Nick Collins a secondaryben, akik már 6 picknál járnak összesen.

   A Seahawks mind támadásban, mind védekezésben gyatra produkciót nyújtott vasárnap. A GB ellen illene javítani. Az offenseben nem lesz ott Deion Branch sérülés miatt, őt Koren Robinson pótolhatja. Maurice Morris pedig futójáték erősítésére térhet vissza. A védelemben egy változás lehetséges. A bordatöréssel bajlódó Jennings helyét veheti át a gyengécske Wilson.

 

Kulcspontok:

-Égjen a tűz:
Kiábrandító vereség után, fel kell rézni a csapatot. A szemekben ott kell, hogy erősen égjen a tűz.

-Futójáték:
Jones-szal szét lehet futni a Packerst, és ezt kellene erőltetni. Holmgren nem alkalmaz semmilyen rotációt. Duckett csak akkor lép pályára ha már minden mindegy, vagy a rövid yardos szituációkban. Így Jonesnak kell előrelépnie. Morris ha játszik is, akkor sem kaphat túl nagy szerepet még.
-Rodgers siettetése:
Ha lesz ideje a Packers QB-nak dobálgatni, akkor egészen biztosan kikapunk, lehetlen csapatunknak levédekezni a Jennings-Driver duót.

 

Tipp:
Packers at Seahawks: 38-20

1 komment

Címkék: előzetes packers


A bejegyzés trackback címe:

https://seahawks.blog.hu/api/trackback/id/tr24707252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

p@lee22 2008.10.13. 14:45:07

A PO azt hiszem pápá! :(
Az Arizona van olyan jó, hogy tartani fogja az előnyét és a csoportelsőséget, wild carddról meg nem is álmodhatunk ilyen játékkal.

Le vagyok törve!
süti beállítások módosítása