Seattle Seahawks Blog

A Seattle Seahawks amerikai futball csapat magyar Blogja.

Bannerünk



Köszönjük ha kirakod és hivatkozol ránk!

Címkék

2008 (2) 49ers (8) alexander (4) áttekintő (2) back (2) bay (4) bears (2) bill (2) bills (2) bowl (3) brandon (2) brown (2) bryant (2) buccaneers (2) bumpus (3) burleson (3) cardinals (3) carlson (3) chargers (5) coach (8) coordinator (2) diego (2) dolphins (3) draft (4) duckett (2) eagles (3) edző (3) előzetes (9) eredmény (7) falcons (2) field (3) football (2) forsett (4) francisco (2) giants (4) gilbertson (2) green (5) hasselbeck (12) hawthorne (2) head (3) holmgren (4) jennings (2) jim (4) john (2) jones (5) josh (3) julius (2) julius jones (2) justin (2) keith (2) kent (3) koren (2) koren robinson (3) laveroni (2) linebacker (3) lofa (2) london (2) marcus (2) matt (3) mcmullen (3) mike (5) mitty (2) mora (3) morris (2) nfl (2) obomanu (2) offensive (3) packers (3) payne (2) peterson (2) preseason (2) pre season (3) quaterbeck (2) qwest (3) raiders (2) rams (4) receiver (2) redskins (6) robinson (2) ron (2) running (2) ruskell (3) san (4) schmitt (2) seahawks (3) sérülés (3) sérülések (3) shaun (3) solari (2) steve (2) super (3) superbowl (2) tatupu (5) taylor (2) tim (2) training (2) tyler (2) vallos (4) video (3) vikings (7) walter (4) wide (2) wolf (2) zorn (4) Címkefelhő

Seahawks at Dolphins

2008.11.07. 19:15 braxa88

   Sok esélye már nincs a csapatnak a rájátszásra, az Eagles elleni nagy verés után, már csak a csoport 2. helye lehet a reális cél. Az e heti ellenfél a Miami Dolphins akit (és az utána lévő ellenfeleket) becsületből meg kell verni.

   A Miami egyre jobb, és egyre veszélyesebb, már nyoma sincs a tavalyi játékuknak, playoff esélyes csapat lettek. Ronnie Brown, Chad Pennington és főleg Joey Porter vezetésével egy üde színfolt tűnt fel az AFC-ben, amely csapat meccseit érdemes figyelni, hisz szép játékot játszanak. A Wildcat nevű formációval kezdték el nyerni meccseiket (Patriots, Chargers), de azóta arra játekra felkészült védelmek ellen is megmutatták, képesek anélkül is meccset nyerni.
A védelem is brilírozott múlt héten, hiszen az egyik legjobb fiatal WR-t (Brandon Marshallt) védekezték le. Joey Porter talán az egész ligában a legjobb védőjátékot mutatja eddig a szezonban, Yeremiah Bell pedig egyre jobb safetyje a csapatnak.

   A Seattle talán utolsó meccsét jászhatja idén Hasselbeck nélkül, ha minden jól megy, akkor a Cardinals elleni derbin már a kezdőcsapatba jelöli őt Mike Holmgren. Addig is marad Seneca Wallace, aki bizonyította, hogy nem egy ideális irányító... Még mindig a Jones-Morris futópárossal kell a meccset megnyerni, ami elnézve a gyenge falmunkát nehéz feladat lesz. A védelemben hosszabb időre dőlt ki Patrick Kerney, akinek pótlását jól oldotta meg a védelem az első félidőben a Philly ellen, de a védelem fáradásával már a Tapp-Jackson DE páros sem volt túl mozgékony. A fal közepéről pedig az újonc Red Bryant fog hiányozni. A LB sor marad adós a sérülésekkel, Lofa Tatupu játéka kérdéses. Szerencsére a secondary sérülésmentesnek mondható...

Kulcspontok:
-Seattle offense:
Gyenge passz- és közepes futójáték jellemezte az elmúlt hetek támadásait, ezen kell változtatni, és a futással alapozni egy-két pontos Seneca passzra.
-Walter Jones vs. Joey Porter:
Már több, mint 10 sacknél tart a remek OLB, most viszont a liga legjobbjával Walter Jones-szal kerülhet szembe, nagy csata várható.
-Ronnie és Ricky:
A kétfejű futójátéka Dolphinsnak szétrohanhatja a Seahawksot, a Wildcat levédekezése azonban nem okzhat ennyi idő után már problémát.

Tipp:
Seahawks at Dolphins: 10-19

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes dolphins


A bejegyzés trackback címe:

https://seahawks.blog.hu/api/trackback/id/tr36756161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása