Seattle Seahawks Blog

A Seattle Seahawks amerikai futball csapat magyar Blogja.

Bannerünk



Köszönjük ha kirakod és hivatkozol ránk!

Címkék

2008 (2) 49ers (8) alexander (4) áttekintő (2) back (2) bay (4) bears (2) bill (2) bills (2) bowl (3) brandon (2) brown (2) bryant (2) buccaneers (2) bumpus (3) burleson (3) cardinals (3) carlson (3) chargers (5) coach (8) coordinator (2) diego (2) dolphins (3) draft (4) duckett (2) eagles (3) edző (3) előzetes (9) eredmény (7) falcons (2) field (3) football (2) forsett (4) francisco (2) giants (4) gilbertson (2) green (5) hasselbeck (12) hawthorne (2) head (3) holmgren (4) jennings (2) jim (4) john (2) jones (5) josh (3) julius (2) julius jones (2) justin (2) keith (2) kent (3) koren (2) koren robinson (3) laveroni (2) linebacker (3) lofa (2) london (2) marcus (2) matt (3) mcmullen (3) mike (5) mitty (2) mora (3) morris (2) nfl (2) obomanu (2) offensive (3) packers (3) payne (2) peterson (2) preseason (2) pre season (3) quaterbeck (2) qwest (3) raiders (2) rams (4) receiver (2) redskins (6) robinson (2) ron (2) running (2) ruskell (3) san (4) schmitt (2) seahawks (3) sérülés (3) sérülések (3) shaun (3) solari (2) steve (2) super (3) superbowl (2) tatupu (5) taylor (2) tim (2) training (2) tyler (2) vallos (4) video (3) vikings (7) walter (4) wide (2) wolf (2) zorn (4) Címkefelhő

Braxa Draft áttekintője

2008.04.26. 17:32 endorphyn

Közeledik a draft, így  egy összefoglalást teszünk közre, hogy mely csapatrészeken lehet fejlszetni a draft során.
Pickek:  1/25, 2/24, 3/23, 4/22, 6/23, 7/26
Először 25.-ként választunk. Sok  szakértő úgy gondolja, hogy ebben körben a legésszerűbb a letradelés lenne. Ekkor kikerülünk az 1.körből, de valószínű, hogy kapnánk cserébe egy 3. vagy 4.körös plusz választási lehetőséget. Ha mégsem ezt tenné a csapat, akkor több posztról is érkezhetnek játékosok:

1. Wide Receiver: (akik elérhetőek lehetnek a 25.picknél)


- Devin Thomas / Michigan State.
(adatlapja)
Thomas az idei class 2-3. legjobb elkapója. Egyértelműen 1.körös prospect, aki ha benn marad a 25.-ig, nem hagyhatjuk ki. Ő egy jókezű, erős, fizikááis WR, akinek nagy erőssége az elkapások utáni yardok megszerzése. viszont fennáll nála az a veszély, hogy csalódást okoz, hiszen csak egy kimagasló éve volt az egyetemen.



- James Hardy -Indiana
(adatlapja)
Magas, erős , tipikus red-zone elkapó, nagy jó kezekkel, és kitűnően fedezi a labdát testével. Viszont gyengesége, hogy a kjelölt routokat nem futja tökéletesen, valamint a inkább csak rövid és közepes passzoknál hatékony. Neki is voltak már zűrös ügyei.



- Malcolm Kelly / Oklahoma
(adatlapja)
Nagyon rossz 40 yardos futásokat produkált a Pro Dayn és a Combine-n is, amivel lehet,h ogy kiszorul az 1.körből. Azonban megérheti őt választanunk, nagyon jó college évei voltak, remek méretei vannak, iszonyat erős. Valamint nagy erőssége a blokkolás.



2. Tight End:


- Dustin Keller / Pordue
(adatlapja)
Egy igazi elkapó TE, viszont  kevésbé jól  blokkol. Az NFL Combine alatt keltette fel a figyelmet, kimagasló eredményeket ért el szinte minden "számban". 4.53-as futott ideje jobb, mint M.Kellyé. 26-szor nyomta ki a 225 fontot. Ezek kimagasaló eredmények. Ami mégis kérdőjelessé teszi az a korábbi sérülési.



- Fred Davis / USC
(adatlapja)
Nagyon jó, akár top TE válhat belőle, a USC egyetemen az irányító Booty elsőszámú célpontja volt. Nagyszerű elkapó TE, megfelelő fegyere lehet Hasselbecknek. A Combine-n főleg az elejtett passzaival hívta fel magára a figyelmet.




- Martellus Bennet / Texas A&M
(adatlapja)
A Seahawks vezetőinek főleg az ő játéka és teljesítménye tetszett. Ha őt húzzuk, akkor 2-3. körben történhet meg. Bennet hatalmas méretekkel rendelkezik, kimagaslik a többi elit TE közül (201cm , 116 kg ). Ebből következik is egyik gyengesége, hogy nem elég gyors.



3. Offensive Guard:


- Branden Albert / Virginia
(adatlapja)
Albertet a college szezon végén mégcsak 2-3. körös játékosnak tartották. A Combine és Pro Day alatt viszont megindul a játékos hypeja. Sok szakértő már top 10 prospectet lát benne. Nagy előnye Albertnek, hogy nemcsak G-.t, hanem OT-t is képes játszani magas szinten. Magas , nagydarab játékos aki futás és passzjátékban is atékony.

- Chilo Rachal / USC
(adatlapja)
2-3.körben kelhet el Rachal. Nagyszerű futás-blokkoló G. Problémái adódtak már a térdével, ami miatt csúszhat drafton.




- Eric Young / Tennessee
(adatlapja)
Őt már a későbbi körökben éri csak meg draftolni (3-5.). Első évében még kezdőként nem, de 1-2 év tanulás után lehet belőle kezdő szintű játékos.




- Roy Schuening / Oregon State
(adatlapja)
Ugyanazt tudom róla elmondani, mint Youngról, még nem kezdő szint. Jó játékos lehet belőle, megfelelő blokoló, aki képes LB-t is blokkolni.




Defensive Tackle

Nem beszéltem még a DT kérdésről. Előfordulhat, hogy a 1/25-ös pickkel Kentwan Balmert húzzuk.

- Kentwan Balmer / North Carolina
(adatlapja).
Bernard, Mebane, Tubbs, Terrill. Számomra ez egy jó névsor, nincs szükség az 1.körös picket erre pazarolni. De akkorsem leszek épp boldogtalan, ha Balmert választjuk.






Későbbi körök:

Tehát az 1.körben amennyiben nem tradelünk le, akkor a megkátásom szerint WR-t kellene húzni, esetleg TE. Viszont ha elérhető lesz mág Branden Albert, akkor gondolkodás nélkül le kell csapni rá. A 2.körben (ha az 1.ben nem volt) a TE pick a valószínű, míg a további választások megjósolhatatlanok.
3/23, 4/22, 6/23, 7/26 - Ezekben a körökben érkezhet Running Back, Offensive Tacke, Defensive Tackle, Corner Back, vagy épp Safety.

Szólj hozzá!

Címkék: draft 2008 braxa áttekintő


A bejegyzés trackback címe:

https://seahawks.blog.hu/api/trackback/id/tr19443360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása