Seattle Seahawks Blog

A Seattle Seahawks amerikai futball csapat magyar Blogja.

Bannerünk



Köszönjük ha kirakod és hivatkozol ránk!

Címkék

2008 (2) 49ers (8) alexander (4) áttekintő (2) back (2) bay (4) bears (2) bill (2) bills (2) bowl (3) brandon (2) brown (2) bryant (2) buccaneers (2) bumpus (3) burleson (3) cardinals (3) carlson (3) chargers (5) coach (8) coordinator (2) diego (2) dolphins (3) draft (4) duckett (2) eagles (3) edző (3) előzetes (9) eredmény (7) falcons (2) field (3) football (2) forsett (4) francisco (2) giants (4) gilbertson (2) green (5) hasselbeck (12) hawthorne (2) head (3) holmgren (4) jennings (2) jim (4) john (2) jones (5) josh (3) julius (2) julius jones (2) justin (2) keith (2) kent (3) koren (2) koren robinson (3) laveroni (2) linebacker (3) lofa (2) london (2) marcus (2) matt (3) mcmullen (3) mike (5) mitty (2) mora (3) morris (2) nfl (2) obomanu (2) offensive (3) packers (3) payne (2) peterson (2) preseason (2) pre season (3) quaterbeck (2) qwest (3) raiders (2) rams (4) receiver (2) redskins (6) robinson (2) ron (2) running (2) ruskell (3) san (4) schmitt (2) seahawks (3) sérülés (3) sérülések (3) shaun (3) solari (2) steve (2) super (3) superbowl (2) tatupu (5) taylor (2) tim (2) training (2) tyler (2) vallos (4) video (3) vikings (7) walter (4) wide (2) wolf (2) zorn (4) Címkefelhő

Seahawks vs Chargers 17-18

2008.08.28. 01:40 endorphyn

2008.08.25, San Diego, Qualcom field

Ez volt az a meccs, amit nem lett volna szabad elvesztenünk, de az égiek és leginkább a bíró másképpen döntöttek. A San Diego egy meglehetősen furcsa, késöbb touchdown-t érő, állítólagos pass interference döntést kapott. Elmondhatjuk, hogy alapjaiban jól játszottunk, de több komolyabb probléma még mindíg akad.

A negatívumok:

Elsősorban, hogy a futás elleni védekezésünk még mindíg pocsék tud lenni. A chargers aznapi legjobb játékosa Darren Sproles szétfutotta a sorunkat és sokszor lazán a linebackereken is átment vagy épphogy csak megfogták Őt.
Nekem sajnos még mindíg gondjaim vannak a cornerback Kelly Jennings el, aki legtöbb esetben pont egy tizedmásodpercel késöbb ér oda és nem tudja megakadályozni az elkapókat az elkapásban. Azért az jó, hogy utána rendszerint ledönti őket a lábukról. Tőle többet várnék.
Többször okoz gondot a rendszeres missed tackle-ek. Ezek főleg a széleken történnek. Hétfőn ezek nagyrészt az első negyedben, majd késöbb az utolső negyedben történtek. Ilyenkor mindíg 15 - 20 yardot ér el az ellenfél.
Charlie Frye harmadik irányító többször is szorult helyzetbe került, mert nem védte meg jól a fal.
Omare Lowe hibája az utolsó kétpontos elkapásnál igazán bosszantó volt. Lehetett számítani arra, hogy Billy Volek Malcom Floyd felé dobja a labdát és így is lett. Lowe nem szerelte időben, így 18-17 -re kikaptunk. Kedden bejelentették, hogy a natív seattlei védőjátékost elengedte a csapat. Erre mondják, hogy instant karma.
Seneca Wallace dobott egy interception-t. A végén a kiélezett szituációban kicsit kapkodva játszott és valószínü, hogy ennek tudható be a több hiba is.
Olindo Mare kihagyott egy 50 yardos field goal-t. Ha belövi, nyerünk. De itt sajnos nincs "ha".
Justin Forsett  nem hozta az előző két meccsen mutatott formáját. 4 futásból 9 yardot hozott. Ráadásul a második félidőben sajnos csinált egy fumblet is.
Lofa Tatupu és Charlie Frye is megsérült.

A pozitívumok:

Julius Jones és T.J. Duckett nagyon sokat mutattak az előző két meccshez képest. JuJo kimondottan ötletesen és szépen futott. Jó testcselek és hatékony lefordulások jellemezték a meccs alatt. Jó volt nézni ahogy berobban és még kontakt után is megy pár yardot. A második negyed végén párszor megállították azért. Duckett meg végre igazi erőfutott. 6 -ból 46 yard fűződik a nevéhez (ebből a leghosszabb 12 yard), ami az előző meccs teljesítményéhez (12 ből 27 yard) képest nagyon jó.
Charlie Frye ma nagyrészt kiválóan írányított. És futott. Mert mint a negatívoknál már említettem, nem mindíg és jól védték meg. Viszont ha olyan helyzetbe került, hogy sackelhetik, akkor bátran és jól mozgott ki a zsebből és ilyenkor nem egyszer Ő maga vitte a labdát tovább. Ílymódon két futásból 22 yardot csinált. Többször kiemelték, hogy mennyire hasonlít a játéka Hassie -éra. Még az intonációját is próbálja a játékhívásoknál a Nr1 QB -éhez közelíteni, hogy a falemberek hangreflexét jobban beindítsa. Ha futnia kell, akkor nem a földet nézi, hanem a lehetséges célt. Ahogy néztem, maga a futás ilyenkor eszköz a passzhoz és nem a cél.
Marcus Truffant többször is szépen szerelt kiélezezett szituációban. Jó tudni, hogy a 27 éves cornerbackre így lehet számítani.
Rocky Bernard, aki nagy kedvencem, az ötödik perc környékén lefülelt egy labdát a földön egy rossz snap után, így jöhetett a támadósor. Rocky nagyon jól szokta meglátni az ilyen lehetőségeket és most is óriási testéhez képest hihetettlen fürgén ugrott a labdára.

Mindent összevetve egy viszonylag jó kis meccs volt, ami ideális a szezonkezdet elött.
 

Elért yardok száma: 392
Büntetések és yardok: 6-86
Labdabirtoklás 31:32
Turnoverek 2

 

A Seahawksból tizennégy játékos nem játszott: Brandon Coutu rugó, Matt Hasselbeck irányító, Tyler Schmitt long snapper, Will Herring linebacker, Nick Jones és Chris Spencer centerek, William Robinson, Sean Locklear és Samuel Gutekunst offensive tackle-ek , Red Bryant és Larry Tripplett defensive tackle-ek, Deion Branch és Bobby Engram szélső elkapók, Chris Cooper defensive end.

A chargersből hat játékos nem volt focizott: LaDanian Tomlinson futó, Shawn Merriman LB, Nick Hardwick center, Marcus McNeill bal tackle, Jamal Williams defensive tackle és Antonio Gates tight end.

Videók:

 

Fotók:

 

Scoring Summary
1st Quarter
TDNate Burleson, 68 yd pass from Charlie Frye (Olindo Mare kick is good), 13:38. Drive: 3 plays, 80 yards in 1:22
2nd Quarter
TDDarren Sproles, 1 yd run (Nate Kaeding kick is good), 6:29. Drive: 9 plays, 87 yards in 5:29
FGNate Kaeding, 40 yd field goal , 1:03. Drive: 10 plays, 37 yards in 3:36
3rd Quarter
FGOlindo Mare, 24 yd field goal , 2:42. Drive: 15 plays, 57 yards in 7:48
4th Quarter
TDJordan Kent, 12 yd pass from Charlie Frye (Olindo Mare kick is good), 11:03. Drive: 9 plays, 91 yards in 4:00
TDJacob Hester, 1 yd run (Malcom Floyd pass from Billy Volek), 2:30. Drive: 5 plays, 69 yards in 2:12

 

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (4/5)

Szólj hozzá!

Címkék: san diego chargers qualcom


A bejegyzés trackback címe:

https://seahawks.blog.hu/api/trackback/id/tr75637038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása