Seattle Seahawks Blog

A Seattle Seahawks amerikai futball csapat magyar Blogja.

Bannerünk



Köszönjük ha kirakod és hivatkozol ránk!

Címkék

2008 (2) 49ers (8) alexander (4) áttekintő (2) back (2) bay (4) bears (2) bill (2) bills (2) bowl (3) brandon (2) brown (2) bryant (2) buccaneers (2) bumpus (3) burleson (3) cardinals (3) carlson (3) chargers (5) coach (8) coordinator (2) diego (2) dolphins (3) draft (4) duckett (2) eagles (3) edző (3) előzetes (9) eredmény (7) falcons (2) field (3) football (2) forsett (4) francisco (2) giants (4) gilbertson (2) green (5) hasselbeck (12) hawthorne (2) head (3) holmgren (4) jennings (2) jim (4) john (2) jones (5) josh (3) julius (2) julius jones (2) justin (2) keith (2) kent (3) koren (2) koren robinson (3) laveroni (2) linebacker (3) lofa (2) london (2) marcus (2) matt (3) mcmullen (3) mike (5) mitty (2) mora (3) morris (2) nfl (2) obomanu (2) offensive (3) packers (3) payne (2) peterson (2) preseason (2) pre season (3) quaterbeck (2) qwest (3) raiders (2) rams (4) receiver (2) redskins (6) robinson (2) ron (2) running (2) ruskell (3) san (4) schmitt (2) seahawks (3) sérülés (3) sérülések (3) shaun (3) solari (2) steve (2) super (3) superbowl (2) tatupu (5) taylor (2) tim (2) training (2) tyler (2) vallos (4) video (3) vikings (7) walter (4) wide (2) wolf (2) zorn (4) Címkefelhő

Raiders at Seahawks

2008.08.29. 11:33 braxa88

Az idei utolsó felkészülési meccsen az Oakland Raiders látogat a Qwest Fieldre, amely meccsen már az összes kérdőjelnek ki kell egyenesednie, hiszen a 75fős keretet pár nap múlva le kell csökkenteni 53ra, és ki kell jelölni a 8 fős practise squadot is. Nézzük sorba milyen kérdésekre kell, hogy választ adjon a következő mérkőzés.
-Justin Forsett vagy D.J.Duckett kerül a rosterre?
Esetleg mindenkettő. Voltak kettőjüknek jobb és rosszabb meccsei a pre-seasonban, de lehetséges, hogy egyiküknek mennie kell.
-Hány WR lesz a rosteren ?
A sérülések miatt égető ez a kérdés. Eddig Kent játszott a legjobban, de ez semmit sem jelent. Obomanu és Taylor helyzete biztosnak tűnik. Kent, Payne és Bumpus izgulhatnak még.
-Kik lesznek a back-up OL emberek?
Vallos, Womack és Willis helye talán biztos. Melletük még Wrotto pályázhat legnagyob eséllyel a rosterre. Az is kérdés, hogy hányan kapnak helyett az 53ban.
-Howard Green és Jason Babin kap e helyet a jó teljesítményének hatására?
Mindketten nagyon meggyőzőek voltak eddig, és jó eséllyel pályázhatnak azért az utolsó DT illetve DE helyért.
-Kik lesznek a csere LB-ek?
A kezdő hármas mögött nagy az űr, hozzájuk hasonló tudású játékos nincs. Laury, Lewis, Hawthorne lehet a back-up sor, de ez még változhat a mai meccs után is.
-Ki lesz a 4. safety?
Jamar Adams vagy C.J. Wallace párharca már hetekkel ezelőtt elkezdődött, és még mindig nem lehet megtippelni, hogy ki fog a rosteren szerepelni.
-Special Team kérdések.
A K pozíció még mindig eldöntetlen, és ma este lesz az utolsó bizonyítási lehetősége Marenek és Coutunak. A P-eknél Plackemeier riválisa Hodges, de az előbbi jóval esélyesebb. A LS kérdése megoldódótt, hiszen Tyler Schmitt IR-re került, Lindseyt pedig sérülése után cutolta a csapatígy Jeff Robinson lesz a LS.

Magyar idő szerint holnap hajnali 4.00-kor kezdődik az utolsó felkészülési meccs, utána jöhet a várvavárt alapszakasz.
 

1 komment

Címkék: kent raiders pre season hawthorne howard green special team


A bejegyzés trackback címe:

https://seahawks.blog.hu/api/trackback/id/tr41639191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

endorphyn · http://www.endorphyn.com 2008.08.29. 11:54:49

Es hat a rugokrol nem is beszeltunk. Marmint Mare es Coutu parharcrol. Coutunak lagyekserulese volt a mult heten, Mare kihagyott egy 50 yardos field goalt.
süti beállítások módosítása