Seattle Seahawks Blog

A Seattle Seahawks amerikai futball csapat magyar Blogja.

Bannerünk



Köszönjük ha kirakod és hivatkozol ránk!

Címkék

2008 (2) 49ers (8) alexander (4) áttekintő (2) back (2) bay (4) bears (2) bill (2) bills (2) bowl (3) brandon (2) brown (2) bryant (2) buccaneers (2) bumpus (3) burleson (3) cardinals (3) carlson (3) chargers (5) coach (8) coordinator (2) diego (2) dolphins (3) draft (4) duckett (2) eagles (3) edző (3) előzetes (9) eredmény (7) falcons (2) field (3) football (2) forsett (4) francisco (2) giants (4) gilbertson (2) green (5) hasselbeck (12) hawthorne (2) head (3) holmgren (4) jennings (2) jim (4) john (2) jones (5) josh (3) julius (2) julius jones (2) justin (2) keith (2) kent (3) koren (2) koren robinson (3) laveroni (2) linebacker (3) lofa (2) london (2) marcus (2) matt (3) mcmullen (3) mike (5) mitty (2) mora (3) morris (2) nfl (2) obomanu (2) offensive (3) packers (3) payne (2) peterson (2) preseason (2) pre season (3) quaterbeck (2) qwest (3) raiders (2) rams (4) receiver (2) redskins (6) robinson (2) ron (2) running (2) ruskell (3) san (4) schmitt (2) seahawks (3) sérülés (3) sérülések (3) shaun (3) solari (2) steve (2) super (3) superbowl (2) tatupu (5) taylor (2) tim (2) training (2) tyler (2) vallos (4) video (3) vikings (7) walter (4) wide (2) wolf (2) zorn (4) Címkefelhő

Eagles at Seahawks

2008.10.31. 10:16 braxa88

   Nagyon nehéz mérkőzés vár a Seattle csapatára vasárnap este, mikor a Philadelphia Eaglest fogadja a Qwest Fielden. Továbbra is Seneca Wallace irányításával jóval kisebb esélye van a Seahawksnak, mintha Matt Hasselbeck játszana. 2-5-ös mérlegével kevéske esélye még van a csapatnak a Play-offra, de ahoz, hogy ezt életben tartsák le kell győzni a sasokat.

   Az Eagles az egész NFL legerősebb csoportjában szerepel, az NFC Eastben. Nem engedhet meg ebben a csoportban senkisem egy negatív mérlegű csapat ellen vereséget, így minden bizonnyal hatalmas összecsapásra van kilátás.
Donovan McNabb  nem csillog, nem játszik kirobbanó formában, de így is vezére a csapatnak. Nagy segítsége Brian Westbrook, aki sérülése után visszatérve nagy játékot mutatot be a Falcons ellen. Akárcsak múlt héten Frank Gore, így ő is veszélyes elkapásokban is. A rookie elkapó Desean Jackson lehet a legveszélyesebb játékos számunkra, remekül lehet őt a mélységi passzokkal megjátszani. A támadófalban hiányozni fog a liga egyik legjobb G-a, Shawn Andrews.
A védelemben a legnagyobb veszélyt a Seahawks számára kitűnő secondary jelentheti. Samuel, Sheppard és Dawkins személyében nagyon jó DB-k figyelhetik le Seneca passzait.

   A Seahawks mint említettem továbbra is a csereirányítóval kell kiállnia. Koren Robinsonnak és Bobby Engramnek nehéz feladata lesz a nagyon jó CB-k mellett, így John Carlson TE, vagy Leonard Weaver FB lehetnek a QB célpontjai. Julius Jones és Maurice Morris futójátékában bízhatunk, igaz az Eagles eddig meccsenkén csak 89,4 yardot engedélyzett ellenfeleinek.
   A defenseben Lofa Tatupu sérülése úgy néz ki rendbe jött, és játszhat vasárnap, de Patrick Kerney vállsérülés miatt ki kell, hogy hagyja a mérkőzést, így a Tapp-Jackson DE párossal állhat fel a D#.

Kulcspontok:
-Brian Westbrook:
Nagyon jó fut, és talán mégjobban kap el. Falcons ellen már remek formában játszott, nehéz feladat az ő megállítása, de ha sikerül akkor az Eagles támadójátéka van megállítva.
-Jones és Morris:
Hétről hétre ez lesz a kulcsa támadójátékunkban. Amíg Hasselbeck sérült, addig nem bízhatunk a jó passzjátékban.
-Kerney nélküli D-Line:
Patrick Kerney nékül kérdéses, hogy mire megy a védelem. Sokkal kisebb lesz a nyomás McNabben, így ő nyugodtan megjátszhatja elkapóit. Reméljük nem így történik...

Tipp:
Eagles at Seahawks:   27-23

2 komment

Címkék: előzetes eagles


A bejegyzés trackback címe:

https://seahawks.blog.hu/api/trackback/id/tr80741928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wmitty · http://waltermitty.blogging.hu 2008.10.31. 19:36:32

Megpróbáltam Fantasy Footballban idény közben megszerezni Weavert, de sajnos elvitték előlem.
A hétvégén megint a Seahawks-védelmet játszatom, bár az ESPN-projekció minusz pontokat jósol nekik... De, mondjuk úgy, hálából a múlt hetiért, övék a bizalmam. Tessék meghálálni! :)

Gilloly 2008.11.01. 15:56:58

wmitty, minek neked weaver, volt 1 kiugró meccse, de ő akkor is FB marad, nem fog pontokat termelni, ne félj emiatt.
süti beállítások módosítása