Seattle Seahawks Blog

A Seattle Seahawks amerikai futball csapat magyar Blogja.

Bannerünk



Köszönjük ha kirakod és hivatkozol ránk!

Címkék

2008 (2) 49ers (8) alexander (4) áttekintő (2) back (2) bay (4) bears (2) bill (2) bills (2) bowl (3) brandon (2) brown (2) bryant (2) buccaneers (2) bumpus (3) burleson (3) cardinals (3) carlson (3) chargers (5) coach (8) coordinator (2) diego (2) dolphins (3) draft (4) duckett (2) eagles (3) edző (3) előzetes (9) eredmény (7) falcons (2) field (3) football (2) forsett (4) francisco (2) giants (4) gilbertson (2) green (5) hasselbeck (12) hawthorne (2) head (3) holmgren (4) jennings (2) jim (4) john (2) jones (5) josh (3) julius (2) julius jones (2) justin (2) keith (2) kent (3) koren (2) koren robinson (3) laveroni (2) linebacker (3) lofa (2) london (2) marcus (2) matt (3) mcmullen (3) mike (5) mitty (2) mora (3) morris (2) nfl (2) obomanu (2) offensive (3) packers (3) payne (2) peterson (2) preseason (2) pre season (3) quaterbeck (2) qwest (3) raiders (2) rams (4) receiver (2) redskins (6) robinson (2) ron (2) running (2) ruskell (3) san (4) schmitt (2) seahawks (3) sérülés (3) sérülések (3) shaun (3) solari (2) steve (2) super (3) superbowl (2) tatupu (5) taylor (2) tim (2) training (2) tyler (2) vallos (4) video (3) vikings (7) walter (4) wide (2) wolf (2) zorn (4) Címkefelhő

Seahawaks at Bills előzetes

2008.09.05. 11:34 braxa88

  Magyar idő szerint vasárnap este 7-től kezdi meg a Seahawks az alapszakaszt, méghozzá a Buffalo Bills otthonában. Egy nagyon nehéz mérkőzésre kell számítani, ahol minden pontért meg kell majd küzdeni. Sok mindent befolyásolhat majd a meccs, hiszen egy jó rajttal sokáig repülhet a csapat, míg ha vereséggel kezdődne a szezon, akkor akár egy nehezebb szezon is lehet.
  A Buffalo Bills egy nehéz csoportban próbálja meg kiharcolni a rájátszást érő helyek valamelyikét. A Patriots, a NY Jets és Dolphins is kemény falat lesz nekik, főleg a Pats és a Jets ellen játszhatnak kiélezett, óriási derbiket. Ebben pedig ahogy tavaly, úgy most is Marshawn Lynchre teszik a legnagyaobb hangsúlyt. a másodéves RB idén még több szerepet kaphat, ő a Bills offensének kulcsjátékosa. Az irányító Trent Edwards Lych-hez hasonlóan 2.évét tölti az NFL-ben, egy szolid kezdő QBról van szó. Elkapók közül Lee Evans emelkedik ki, aki hihetetlen gyorsaságával meggyülhet a cornerek dolga, jelen esetben Trufantnak kell őtt megfognia. A rookie James Hardy és a másik kezdő receiver Josh Reed lehetnek a cornereink ellenfelei, míg a TE-knél Edwards passzolhat Robert Royalnak vagy Derek Schouman-nak. Egyikük sem emelkedik ki ligaszinten. A Bills OL-a alapjában jónak mondható, hiszen egy hatalmas tehetség Jason Peters a vezére ennek a sornak, de az említett LT több hetes holdoutja miatt valószínűleg nem fog kezdeni vasárnap, hanem cseréje Kirk Chambers . lesz a kezdő T. A védelemben is akadnak bajok a Billsnél. Angelo Crowell sérülése miatt IR-re került, valamint Paul Posluszny is kisebb sérüléssel bajlódik. A Bills az off-seasonban nagyot húzva megszerezték Marcus Stroudot a liga egyik legjobb DT-ét, tehát nehéz lesz futni ellenük. Stroud mellett a DL-ban kap még helyet a remek pass rusher Aaron Schobel és szolid kezdő Chris Kelsey és Kyle Williams.
A secondary megerősítésére áldozta a csapat az idei első draftpickj ét megszerezve ezzel a class legnagyobb CB tehetségét Leodis Mckelvint. Ha hozzávesszük, hogy a Billsben játszik a liga egyik legnagyobb S tehetsége is (Donte Whitner) akkor biztosak lehetünk benne, hogy ez a Buffalo Bills Lynchel, Edwards-szal, Hardyval , Peters-szel, Poslusznyval, és a két említett fiatal DB-kel a jövő nagy csapata lehet.
 
  A Seattle Seahawksnak tehát nehéz dolga lesz, ha győzelemmel akarja kezdeni a szezont. Ehez a támadóknak nagyot kellene nyújtania. Hasselbeck célpontjainak meg kell mutatnia, hogy elbírják Branch és Engram sérülését. Burleson, Taylor, Kent és Payne állhat majd fel Buffaloban, de némi esélye (nagyon kicsi) van Deion Branch szereplésének is.
Mike Holmgren a héten megnevezte a kezdő TE kilétét. Nem volt meglepetés, hogy John Carlsont választotta, reméljük elfelejti a false startokat, és nagyszerűen fogja segíteni a futó és passzjátékokat. TE poszt mellett a RB kérdés is megoldva látszódik. Mo Morris a kezdő, mögötte a sorrend Jones, Duckett, Forsett. Mo és Jones között rotálni fogja a carryket Holmgren, míg Duckett a rövid yardos és a goal-line szituációkat kapja. Forsett pedig a returneket kaphatja meg. Az OL-ban egy kérdőjel van, mégpedig Seal Locklear szereplése. A játékos sérüléssel bajlódik hetek óta, nem lehet tudni, hogy tud e játszani vasárnap. Helyét Ray Willis, vagy a szinte minden OL poszton bevethető Floyd Womack kaphatja meg.
  A védelemben Rocky Bernard és Jordan Babineaux eltiltása okozhat gondot. Rockyt CraigTerrill, Howard Green és Red Bryant pótolhatja, és mellettük Brandon Mebane lehet az aki a legtöbb időt tölti a pályán, az ő helyét így nem lehet megkérdőjelezni. Babineauxt helyét a nickel szerepkörben Josh Wilson veheti át, aki nagyszerű volt az előszezon meccsein. A 2 DE helyéért 3an vannak versenyben. Kerney helye biztos, míg az eddig nagyszerűen játszó (pre-seasonban) Lawrence Jackson és Darryl Tapp küzdhet továbbra is a másikért. A LB-sorban Lofa Tatupu sérülése lehet aggasztó. A kitűnű MLB edzeget, de nem végez teljesértékű munkát. Mellette Julian Peterson és Leroy Hill helyét semmi nem fenyegeti. A 2 corner Marcus Trufant és Kelly Jennings kezdhet vasárnap és jobb CBek, mint a Bills 2 kezdő WR-e, itt tehát nem lehet baj. Brian Russell és Deon Grant helyét sem fenyegeti sem sérülés sem semmi más, így ők is ott lehetnek a Buffalo Bills ellen.
  Olindo Mare rughatja FG-okat vasárnap, és ha nem hibázik, akkor hétfőn Coutut cutolhatja a csapat, hiszen kell a hely a rosteren a 2 eltiltottnak. Plackemeier végre egészséges így jöhetnek nem túl hosszú, de általában halálpontos puntjai (reméljük nem lesz rá szükség). A visszahordásokat Justin Forsett,Josh Wilson, Nate Burleson(reméljük nem, nem akarunk sérülést!) és/vagy Jordan Kent vállalhatja.

Mi lehet a kulcs?
-Lynch futásai.
Az előszezon néhány mecsén is általános volt, hogy szétfutja a hawks defensét az ellenfél. Sproles játéka erre legjobb példa. A Bills ellen égető lehet, hogy ebben fejlődjön a csapat, hiszen Lynchen van a hangsúly a támadójátékukban. Ha Lynchet megfogja a defense, akkor komoly esélye lehet a Seahawksnak a győzelemre.
-Legyen célpont!
Hasselbeck egy kitűnő irányító, de szüksége van használható elkapókra. A 4 már említett Wr-en kívűl a TE-ek, a RB-k és Leonard Weaver ,a FB is elkaphat jónéhány paszt. Nate Burlesonra fognak összpontostani a buffaloiak, így megnyílhat az út egy két kevésbé ismert elkapó előtt, nagy meccse lehet Curtney Taylornak vagy Jordan Kentnek meglátásom szerint.
-Mire képes a Seahawks futójátéka?
A pre-seasonban mind a 4 meccsen remek volt a futójáték. Most a Stroud-dal és a remek LB-ekkel felálló Bills az ellenfél. Morris dinamikusan, erőteljesen mozgott a pre meccseken, benne lehet bízni, Jonesnak is voltak fellángolásai, Duckett a rövid yardokban jó lesz/lehet.

Tipp:
Seahawks at Bills: 17-7.

Szólj hozzá!

Címkék: hasselbeck burleson alapszakasz bills marshawn lynch maurice morris


A bejegyzés trackback címe:

https://seahawks.blog.hu/api/trackback/id/tr75649511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása