Seattle Seahawks Blog

A Seattle Seahawks amerikai futball csapat magyar Blogja.

Bannerünk



Köszönjük ha kirakod és hivatkozol ránk!

Címkék

2008 (2) 49ers (8) alexander (4) áttekintő (2) back (2) bay (4) bears (2) bill (2) bills (2) bowl (3) brandon (2) brown (2) bryant (2) buccaneers (2) bumpus (3) burleson (3) cardinals (3) carlson (3) chargers (5) coach (8) coordinator (2) diego (2) dolphins (3) draft (4) duckett (2) eagles (3) edző (3) előzetes (9) eredmény (7) falcons (2) field (3) football (2) forsett (4) francisco (2) giants (4) gilbertson (2) green (5) hasselbeck (12) hawthorne (2) head (3) holmgren (4) jennings (2) jim (4) john (2) jones (5) josh (3) julius (2) julius jones (2) justin (2) keith (2) kent (3) koren (2) koren robinson (3) laveroni (2) linebacker (3) lofa (2) london (2) marcus (2) matt (3) mcmullen (3) mike (5) mitty (2) mora (3) morris (2) nfl (2) obomanu (2) offensive (3) packers (3) payne (2) peterson (2) preseason (2) pre season (3) quaterbeck (2) qwest (3) raiders (2) rams (4) receiver (2) redskins (6) robinson (2) ron (2) running (2) ruskell (3) san (4) schmitt (2) seahawks (3) sérülés (3) sérülések (3) shaun (3) solari (2) steve (2) super (3) superbowl (2) tatupu (5) taylor (2) tim (2) training (2) tyler (2) vallos (4) video (3) vikings (7) walter (4) wide (2) wolf (2) zorn (4) Címkefelhő

Szerda Hawkville-ben

2008.09.18. 12:11 Jurászik Krisztián

A 49ers elleni mérkőzés óta nem volt edzése a csapatnak de szerdán újra a pályán voltak a srácok. Már egy ideje kérdés, hogy az 53-as rosterben mit keres még mindig két kicker. Jason Babin defensive end távozott a csapattól, hogy helye legyen a keretben Keary Colbert-nek. Sajnálom Babint mert egészen tetszetős játékot mutatott be nekünk, nem lehettünk vele elégedetlenek. Az egyik kicker távozásával máris lett volna neki hely a keretben. Kissé furcsa ez szituáció és valami hátsó szándékot sejtet. Holmgren el is mondta, hogy Olindo Mare egy nagyon megbízható veterán kicker akitől nagyon sokat tanulhat még Brandon Couto a Georgia egyetem újonc kickere. Elmondta,hogy az elmúlt évek  egyik legjobb fiatal kickere, az egész vezetőség el van ájulva tőle. Mare már a 13. szezonját tapossa így már közel a visszavonulás. Az ő pótlására van betervezve Couto. Megpróbálhatná a csapat azt, hogy beteszik a practice squad-ba (így nem foglalna el egy helyet sem a 53-as rosterből) de esélyes, hogy lecsapna rá egy csapat mert ilyenkor a practice squad játékosait szabadon megkörnyékezhetik a többi klub az ajánlataival.

 

Koren Robinson 2005 óta először vett részt a Seahawks edzésén. Anno a 81-es mezben láttuk ficánkolni a pályán de mivel jelenleg ez a mez az IR-en lévő Nate Burlesoné így neki maradt a 18-as számmal ellátott uniform. Mindenki őt figyelte és állítólag egészen aktív volt és nagyon küzdött egész edzésen. Az edzés végén az egyik térdének az ina kicsit meghúzódott így az edzés vége előtt nem sokkal kénytelen volt elhagyni a pályát. Mint utólag kiderült nincs nagyobb baj. Pár órával az edzés után már nyomát sem lehetett látni rajta ennek az apró bár annál kellemetlenebbé is válható sérülésnek. Matt Hasselbeck-nek nagyon szimpatikus a srác és próbálta az edzés utáni nyilatkozatában védeni.

"Robinson nagyon fiatalon és nagyon tehetségesen került hozzánk. Azonnal szerződés nem kis pénzért, azonnal lehetőség a pályán. Még gyerek volt és egy gyereknek ez túl nagy teher a vállán.Távol a barátoktól,távol a családtól és távol az otthonától.Tisztelem, hogy le tudta gyűrni "magát" és újra itt láthatom. Kevés embernek sikerült volna ilyen előélet után visszaküzdenie magát.Látszik, hogy akar és látszik, hogy menni is fog neki."

 

Nézzük,hogy állnak a sérültjeink:

-Maurice Morris,Bobby Engram és Seneca Wallace nem edzettek és a Rams elleni vasárnapi divízió derbyn sem fognak játszani.

-Sean Locklear először fog edzésbe állni mióta a második preseason meccsen megsérült a térde. Limitált edzést végzett és nem valószinű, hogy a Rams ellen már a pályán láthatjuk. Deion Brach térde is javulóban, már ő is könnyített edzéseket végez de nincs túl  nagy esély az ő szereplésére sem a hétvégén.

-Kelly Jennings és Walter Jones nem edzettek de játszani fognak a Rams ellen.Josh Wilson és Steve Vallos készenlétben lehet,hogy ha kell be tudjanak állni helyettük.

Hogy kicsit elébe menjünk a vasárnapi mérkőzésnek nézzük meg,hogy állnak a kosok a sérülésekkel:

-Nem edzett a csapattal a két elkapó Drew Bennett (lábfej) és Keenan Burton (térd) az ő helyettesítésüket nagy valószinűséggel az egykori UW és Puyallup High School elkapó Dane Looker.

-Limitált edzést végzett a guard, Jacob Bell (térd) és a defensive end, Leonard Little (térd).Az ő szereplésük egyenlőre teljesen ködben, nem tudni, hogy játszanak vagy sem.

 

Szólj hozzá!

Címkék: robinson jones josh wilson steve kelly brandon hasselbeck walter vallos jennings koren deion branch couto


A bejegyzés trackback címe:

https://seahawks.blog.hu/api/trackback/id/tr66669540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása