Seattle Seahawks Blog

A Seattle Seahawks amerikai futball csapat magyar Blogja.

Bannerünk



Köszönjük ha kirakod és hivatkozol ránk!

Címkék

2008 (2) 49ers (8) alexander (4) áttekintő (2) back (2) bay (4) bears (2) bill (2) bills (2) bowl (3) brandon (2) brown (2) bryant (2) buccaneers (2) bumpus (3) burleson (3) cardinals (3) carlson (3) chargers (5) coach (8) coordinator (2) diego (2) dolphins (3) draft (4) duckett (2) eagles (3) edző (3) előzetes (9) eredmény (7) falcons (2) field (3) football (2) forsett (4) francisco (2) giants (4) gilbertson (2) green (5) hasselbeck (12) hawthorne (2) head (3) holmgren (4) jennings (2) jim (4) john (2) jones (5) josh (3) julius (2) julius jones (2) justin (2) keith (2) kent (3) koren (2) koren robinson (3) laveroni (2) linebacker (3) lofa (2) london (2) marcus (2) matt (3) mcmullen (3) mike (5) mitty (2) mora (3) morris (2) nfl (2) obomanu (2) offensive (3) packers (3) payne (2) peterson (2) preseason (2) pre season (3) quaterbeck (2) qwest (3) raiders (2) rams (4) receiver (2) redskins (6) robinson (2) ron (2) running (2) ruskell (3) san (4) schmitt (2) seahawks (3) sérülés (3) sérülések (3) shaun (3) solari (2) steve (2) super (3) superbowl (2) tatupu (5) taylor (2) tim (2) training (2) tyler (2) vallos (4) video (3) vikings (7) walter (4) wide (2) wolf (2) zorn (4) Címkefelhő

Cardinals at Seahawks

2008.11.14. 12:22 braxa88


   Igazi csoportrangadó. Az NFC West tavalyi és (valószínűleg) idei bajnoka csap össze a Qwest Fielden. Nagyon jó mérkőzásre van kilátás, aminek megtippelése igencsak nehéz feladat, talán kicsivel a Cardinalst érzem esélyesebbnek, de a Seattlet sem szabad leírni, hiszen visszatérhet a kezdő irányító és az elsőszámú elkapó is.

   A Seahawks 2-7-es mérleggel várja a találkozót, ami az elmúlt évek sorozatos pozitív mérlegét tekintve nagyon kínos. Hasselbeck és Branch minden valószínűség szerint kezdőként léphet pályára vasárnap, így az eddig is jól játszó Robinson, Engram, Carlson trió kiegészülésével végre egy jó támadójátékot várunk. Fontos lesz, hogy sok pontot termeljen az offense, mert a Kurt Warner vezett passzológépezetet hatalmas feladat lesz megállítani Tatupuéknak. A Kerney vezette pass rush hiányozhat, sérülése miatt biztosan nem lesz ott a többiekkel. A tavalyi mérkőzésen az ő remek védőjátékával (3sack) és Trufant 3 pickjével nyert fölényesen a Seattle. Idén ne várjuk, hogy Warner 5 interceptiont fog dobni, de Petersonnak és a többieknek siettetnie kell őt, hiszen a Boldin, Fitzgerald, Breaston elkapó triót megfogni csak jó pass rush-sal lehet.

   Az Arizona minden bizonnyal már megnyerte csoportját, de azért nem kényelmeskedhet el. 6-3-as mutatója a vártnál jóval jobb, a remek támadójátéka és a közepes védelme elég lehet a playoffra. Az offenseben, mint említettem a Warner-fél passzjáték az alap, míg a második lehetőség a remek újonc Tim Hightower. Az a Hightower aki kiszorította Edgerrin Jamest, és eséllyel pályázhat az év újonca címre. A Carsd védelme nem a legacélosabb, így Hasselbecknek vagy épp Julius Jonesnak meg kell bírkóznia vele, bár azért ez a védelem is  nagy falat lehet, hiszen idén elég jól kijön nekik a lépés.

Kulcspontok:

-Pass rush:
Ezen dőlhet el a meccs, ha sikerül nyomás alá helyezni Warnert, akkor több esélyünk lehet, ha viszont szabadon passzolhat, akkor nagy vereség lehet belőle.
-Az új offense:
Wallace után újra Hasselbeck a kezdő QB, Branch is ott lehet a kezdőben, így egy sokkal jobb támadójátékot várunk, valamint a védelem is többet pihenhet.
-Boldin, Fitzgerald és Breaston:
Ez a 3 elkapó akkor is nagy veszély lehet, ha nem Warner az irányító, de mivel ő dobálgatja nekik a rakétákat, így nem lehetünk nyugodtak amikor a QB elindít egy hosszút...

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes cardinals


A bejegyzés trackback címe:

https://seahawks.blog.hu/api/trackback/id/tr19768690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása