Seattle Seahawks Blog

A Seattle Seahawks amerikai futball csapat magyar Blogja.

Bannerünk



Köszönjük ha kirakod és hivatkozol ránk!

Címkék

2008 (2) 49ers (8) alexander (4) áttekintő (2) back (2) bay (4) bears (2) bill (2) bills (2) bowl (3) brandon (2) brown (2) bryant (2) buccaneers (2) bumpus (3) burleson (3) cardinals (3) carlson (3) chargers (5) coach (8) coordinator (2) diego (2) dolphins (3) draft (4) duckett (2) eagles (3) edző (3) előzetes (9) eredmény (7) falcons (2) field (3) football (2) forsett (4) francisco (2) giants (4) gilbertson (2) green (5) hasselbeck (12) hawthorne (2) head (3) holmgren (4) jennings (2) jim (4) john (2) jones (5) josh (3) julius (2) julius jones (2) justin (2) keith (2) kent (3) koren (2) koren robinson (3) laveroni (2) linebacker (3) lofa (2) london (2) marcus (2) matt (3) mcmullen (3) mike (5) mitty (2) mora (3) morris (2) nfl (2) obomanu (2) offensive (3) packers (3) payne (2) peterson (2) preseason (2) pre season (3) quaterbeck (2) qwest (3) raiders (2) rams (4) receiver (2) redskins (6) robinson (2) ron (2) running (2) ruskell (3) san (4) schmitt (2) seahawks (3) sérülés (3) sérülések (3) shaun (3) solari (2) steve (2) super (3) superbowl (2) tatupu (5) taylor (2) tim (2) training (2) tyler (2) vallos (4) video (3) vikings (7) walter (4) wide (2) wolf (2) zorn (4) Címkefelhő

at San Francisco

2008.10.28. 12:33 braxa88


   Második győztes meccsén van túl a Seahawks csapata. A nagy rivális San Francisco otthonában sikerült kiharcolni a nagyon fontos győzelmet. A meccs legjobbja kétségtelenül a FB, Leonard Weaver volt...
   Az első negyedben Peterson vezette pass rush remekelt, két fumblet is sikerült kiharcolni, de csak az egyiket szerzett meg Seahawks játékos (Kerney). Egymás után két FG-t szerzett a csapat, így korai 6-0-ás előnyre tett szert a Seattle. A második negyedben Weaver futásai és elkapásai készítették elő T.J.Duckett 1 yardos futását, amivel már 13-0 volt az állás. Ezután Frisco FG következett, majd jött Josh Wilson nagy pillanata, és J.T.O'Sullivan bukása. A QB egy nagyon átlátszó passzát figyelte le Wilson, aki meg sem állt ezután az end-zoneig.
  A második félidő 49ers FG-lal kezdődött. Ezután jött a már említett Weaver. A remek FB, bizonyította miért tartják (tartom) legsokoldalúbb játékosnak a csapatban. Seneca Wallace rövid passzát váltotta 43yardos TD-re. Majd ezt megismételte egy újabb TD-t érő elkapással(62yard). A két Weaver parádé közé ékelődött be Jason Hill 2 yardos TD elkapása.
   A végeredmény 34-13.

   Érdekes eredmény ez a 34-13... Nem játszott jól a Seattle, nagyon nem. Futójátéka a csapatnak nem volt. 2 érdemleges futás volt, egy Julius Jonesnak, amikor szerencsésen lyukat talált a frisco védelmében, egy pedig a Wevernek, de neki vasárnap minden bejött. A passzjáték sem működött, úgy ahogy azt Hasselbeck-kel megszoktuk. Kent nagyon könnyű paszt ejtett el, és Engram sem játszott élete formájában. Koren Robinsont viszont lehet dícsérni, remekül szakadt el védőjétől, Seneca pedig rendre őt kereste labdáival. Az OL futásblokkolásáról nem lehet beszélni, ilyen lényégében nem volt. Senecát nagyjából jól megvédték, nem volt hatalmas nyomás a QB-n. Locklear helyét Ray Willis vette át, aki megfelelően teljesített.
   A védelemre sok panaszunk nem lehet. Tatupu kidőlése fájdalmas lehet, de a vezérét veszett D#, D.D.Lewis-szal nem mondott csődöt. Julian Peterson és Patrick Kerney állandóan nyomás alatt tartotta az aktuális 49ers QB-t. O'Sullivan eladott labdája után Hill jól mozgott, de ekkor a meccs már eldőlni látszott...
  

Jövőhéten hazai pályán a Philadelphia Eagles következik. Az életben maradás a tét...

3 komment

Címkék: 49ers koren robinson összefoglalo leonard weaver seneca wallace


A bejegyzés trackback címe:

https://seahawks.blog.hu/api/trackback/id/tr16736188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wmitty · http://waltermitty.blogging.hu 2008.10.28. 16:34:48

Igazság szerint életemben nem figyeltem még fel Leonard Weaverre...
Ahogy korábban beszámoltam róla, a Fantasy Football-csapatom eheti esélyeit a váratlanul kezdőbe emelt (zseniális megérzés :) Seahawks-védelem parádés teljesítménye (19 pont) hozta meg, ezért utánanéztem az egész csapat mutatóinak a Fantasy játékban (espn.com-on).
Ott tűnt fel, hogy van egy Weaver nevű, számomra ismeretlen fickó. A táblázatában az állt: RB, 2 futásból 13 összesen yard. Ez alapesetben 1 pontot jelent neki.
De hogy lett ebből 24?! - képedtem el -, ami kiugróan magas érték.
Utánanéztem, akkor láttam, hogy fullback-teljesítménye tényleg jelentéktelennek volt mondható ezen az estén, viszont kétszeri 50 yard feletti elkapásával és két TD-jével ezt messze felülmúlta.
Az a helyzet, hogy emberünkre mndjárt be is jelentkeztem a trade szekcióban (a Giantsben idén gyengélkedő Amani Toomer WR-ről mondanék le érte a keretemből), most várom a csütörtököt, akkora derül ki, sikerül-e megszerezni a "szabadpiacon" Weavert. Ha igen, nagy drukkerévé válok, ígérem :)
(Bár aligha várható, hogy hamar - akár: valaha is... - megismételje ezt a vasárnapi produkcióját.)

braxa88 2008.10.28. 17:17:33

hát igen... Weaverről már hónapok óta mondjuk h blokkol, fut és alkap.
azért eza mult heti teljesítményben nagyon benne volt a 49ers D#... két rövid passz volt, max 5-6yardos, utána csak Waver sprintelt, és nem érték utol.
és h mennyire tud blokkolni, azt bizonyítja ez a tavalyi kép:
cache.daylife.com/imageserve/07b79zih00bsY/610x.jpg
süti beállítások módosítása