Seattle Seahawks Blog

A Seattle Seahawks amerikai futball csapat magyar Blogja.

Bannerünk



Köszönjük ha kirakod és hivatkozol ránk!

Címkék

2008 (2) 49ers (8) alexander (4) áttekintő (2) back (2) bay (4) bears (2) bill (2) bills (2) bowl (3) brandon (2) brown (2) bryant (2) buccaneers (2) bumpus (3) burleson (3) cardinals (3) carlson (3) chargers (5) coach (8) coordinator (2) diego (2) dolphins (3) draft (4) duckett (2) eagles (3) edző (3) előzetes (9) eredmény (7) falcons (2) field (3) football (2) forsett (4) francisco (2) giants (4) gilbertson (2) green (5) hasselbeck (12) hawthorne (2) head (3) holmgren (4) jennings (2) jim (4) john (2) jones (5) josh (3) julius (2) julius jones (2) justin (2) keith (2) kent (3) koren (2) koren robinson (3) laveroni (2) linebacker (3) lofa (2) london (2) marcus (2) matt (3) mcmullen (3) mike (5) mitty (2) mora (3) morris (2) nfl (2) obomanu (2) offensive (3) packers (3) payne (2) peterson (2) preseason (2) pre season (3) quaterbeck (2) qwest (3) raiders (2) rams (4) receiver (2) redskins (6) robinson (2) ron (2) running (2) ruskell (3) san (4) schmitt (2) seahawks (3) sérülés (3) sérülések (3) shaun (3) solari (2) steve (2) super (3) superbowl (2) tatupu (5) taylor (2) tim (2) training (2) tyler (2) vallos (4) video (3) vikings (7) walter (4) wide (2) wolf (2) zorn (4) Címkefelhő

We need Tight End

2008.04.14. 18:20 Jurászik Krisztián

Egyre jobban közeledik a draft, szinte már itt van a nyakunkon (bárcsak az off-season vége lenne már ennyire rajtunk) de még mindig nem lehet konkrét dolgokat hallani az elsőkörös pickünk sorsáról. Már két hét sincs az NFL 2008-as Draftjáig, és mire lenne a leginkább szükségünk? Több pontra és jobb támadás segítésre a TE posztról. A támadó játékunk az előző szezonban kezdett sablonossá válni és az ellenfeleink könnyedén kiismertek minket. Egy gyors és elkapásban is jeleskedő TE óriásit tudna lendíteni az egysíkú offense teljesítményén.

Hogy kicsit tisztábban lehessen látni csak két név,hogy jelenleg kik a TE-k a csapatban. Heller, Jeb Putzier

Nem szeretnék hozzájuk semmit sem fűzni, aki ismeri őket az tudja, hogy mennyire nem megoldás a két játékos a kezdő TE poszt betöltésére. Hellernek az öltözőben nagy a megbecsülése, nagyon csapat centrikus és Holmgren szerint az egyik legjobb mentalitással megáldott játékos az egész csapatban aki képes a srácok fejét tisztára mosni a nehéz időszakokban is.Tisztelet és megbecsülés neki ezért de az öltözői élet után a pályán is nyújtani kell valamit. Ha szeptemberben ez a páros lesz a csapat két tight end-je akkor elkezdhetjük visszasírni Pollardot. Számomra érthetetlen, hogy mi ez a nagy agyalás az elsőkörösünk sorsáról, egyértelmű, hogy mire van szüksége a csapatnak. Ezt a blog bejegyzést is ultimátumnak használom csapat vezetői felé. (Gondolom olvassák :) )

Szabadügynök szerződtetésével nem sikerült betöltenünk ezt a hiányos pozíciót így ez az utolsó esélyünk.

Szerencsénk van mert az ide Drafton a TE felhozatal átlagon felüli lesz a hozzáértők szerint így nem kizárt egy jövőbeli klasszis tight end megszerzése.

Csak, hogy pár nevet említsek:

Fred Davis(USC)
Dustin Keller(Purdue)
Martellus Bennett(Texas A&M)

Holmgren  karrierjében a sikereinek kovácsai között több kiváló  TE is szerepelt. Brent Jones, Mark Chmura, Jackie Harris és Keith Jackson, aztán átköltözött Seattlebe és az a jó szokása, miszerint ilyen minőségi Te-ekkel veszi magát körül, egyszerűen a semmibe foszlott. 2002-ben draftolta Jerramy Stevenst és mellette 5 évig kitartott, de utólag nyugodtan belehet vallani, hogy melléfogás volt. Bízzunk tehát a vezetőségben és várjunk.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://seahawks.blog.hu/api/trackback/id/tr34425442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása