Seattle Seahawks Blog

A Seattle Seahawks amerikai futball csapat magyar Blogja.

Bannerünk



Köszönjük ha kirakod és hivatkozol ránk!

Címkék

2008 (2) 49ers (8) alexander (4) áttekintő (2) back (2) bay (4) bears (2) bill (2) bills (2) bowl (3) brandon (2) brown (2) bryant (2) buccaneers (2) bumpus (3) burleson (3) cardinals (3) carlson (3) chargers (5) coach (8) coordinator (2) diego (2) dolphins (3) draft (4) duckett (2) eagles (3) edző (3) előzetes (9) eredmény (7) falcons (2) field (3) football (2) forsett (4) francisco (2) giants (4) gilbertson (2) green (5) hasselbeck (12) hawthorne (2) head (3) holmgren (4) jennings (2) jim (4) john (2) jones (5) josh (3) julius (2) julius jones (2) justin (2) keith (2) kent (3) koren (2) koren robinson (3) laveroni (2) linebacker (3) lofa (2) london (2) marcus (2) matt (3) mcmullen (3) mike (5) mitty (2) mora (3) morris (2) nfl (2) obomanu (2) offensive (3) packers (3) payne (2) peterson (2) preseason (2) pre season (3) quaterbeck (2) qwest (3) raiders (2) rams (4) receiver (2) redskins (6) robinson (2) ron (2) running (2) ruskell (3) san (4) schmitt (2) seahawks (3) sérülés (3) sérülések (3) shaun (3) solari (2) steve (2) super (3) superbowl (2) tatupu (5) taylor (2) tim (2) training (2) tyler (2) vallos (4) video (3) vikings (7) walter (4) wide (2) wolf (2) zorn (4) Címkefelhő

Félidő után...

2008.11.13. 16:01 braxa88

   Ki gondolta volna, hogy 9 mérkőzéséből csak 2-t vív meg sikeresen a Seahawks. Számos sérülés, váratlan formahanyatlások és rossz edzői döntések jellemezték a 2008-as idényben a csapatot. Kevés igazán jó teljesítményt láthattunk eddig, viszont rossz játékot, és kellemetlen csalódást annál többet.
   Kezdődött egy nagy zakóval Buffaloban. Arra még rá lehetett fogni, hogy a sérült elkapók hiánya miatt történhetett, de az utána lévő vereséget a 49ers ellen már nem lehetett kimagyarázni. A 3.játéknapon sikerült az első győzelem, a Rams otthonában hozta a csapat a kötelezőt. A bye week után már mindenki bizakodtt, hiszen visszatérhetett sérüléséből Branch és Engram, de így is csúfos vereség lett belőle. Az elkövetkezőkben sem sikerült kimászni a gödörből, az elkövetkező 5 meccsből, csak 1-t sikerült hoznia Seattlenek. Az eredmény 2-7...

   A legjobbak:
Offense:
-Walter Jones: még mindig a legjobb OT a ligában, magabiztosan állítja meg a blitzeket, és blokkol a futók előtt.
-Leonard Wever: a SF elleni meccsen az ő óriási játékával győzött a csapat. Remekül blokkol, és FB-hez képest jól fut és el is kap ha kell.
Defense:
-Deon Grant: 2 interception, és talán az egyetlen (+alkalmanként Trufant) játékos a secondayben akire nem panaszkodhatunk.
-Leroy Hill: Talán neki van a legtöbb esélye a Pro Bowl szereplésre, remekül állítja meg a futásokat, sokoldalú LB, akiért nagy harc lehet év végén.
Special Team:
-Olindo Mare: Egyetlen FG-t hibázott el (16/15), extra pontokat hibátlanul hajtja végre. A kickoffjaiból return pedig félévenként van, hiszen általában átrugja a pályát.

   A leggyengébbek:
Offense:

-Mike Wahle: Wahle nagyon gyenge játékot mutat eddig, nagyon sok holding, false start fűződik hozzá, ráadásul még QB megvédésben és futás blokkolásban sem jó.
-WR corps: Bobby Engramen és Koren Robinsonon kívűl mindenki egy nagy 0 volt. A Colbert, Taylor, McMullen trió versenyben lehet az NFL történetének leggyengébb kezdő elkapói címéért. 2-3szor több labdát ejtettek el, mint amennyit elkaptak, szörnyűek voltak...
Defense:
-Brian Russell: Nagyon nem megy neki idén. Sem a futás, sem a passz védekezésében hiányosságat láthattunk tőle. Hiába nagy a játékintelligenciája, ha az nem párosul erővel, gyorsasággal, agilitással.
-Kelly Jennings: Számos TD-t kaptunk róla, valamiért ne tudja kihozni ami benne van, pedig gyors, fordulékony, magasra ugrik, de ha egy jó WR áll fel mellette, akkor általában könnyen megverik. Helyén Josh Wilson sem kiemelkedő, de nagyságrenddel jobban játszik.
Special Team:
Ryan Plackemeier cutja után a csapatrész redben van.

A legjobb rookie:
-John Carlson: Jól blokkol, jól kap el. Talán ami kifogásolható nála azok a dropjai. Az utóbbi meccseken már a false startokat is elfelejtette, reméljük a dropokkal is ez lesz.

A legnagyobb meglepetés:
-Koren Robinson: Az évközben igazolt elkapók közül az egyetlen aki megragadt a csapatban. Jó játékának hála már mindenki elfeljtette zűrös ügyeit, így a gyenge WR corps egyik legjobbja lett.

A legnagyobb csalódás:
- A Defense: Az egész védelem gyenge idén. Gyenge a Kerney és Peterson vezette pass rush, ebből adódóan a passzvédekezés is rosszabb, tehát Trufant is messze van tavalyi idényétől. Nem elég jó a futás elleni védelem se, de az inkább abból adódik, hogy hamar elfárad a védelem, hiszen a szintén gyenge védelem mellett az offense is gyengélkedik. Így talán az egész csapatra lehet érten a "legnagyobb csalódás" kifejezést.

Szólj hozzá!

Címkék: koren robinson walter jones leorard weaver deon grant leroy hill olindo mare mike wahle kelly jennings brian russell john carlson


A bejegyzés trackback címe:

https://seahawks.blog.hu/api/trackback/id/tr97767294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása