Seattle Seahawks Blog

A Seattle Seahawks amerikai futball csapat magyar Blogja.

Bannerünk



Köszönjük ha kirakod és hivatkozol ránk!

Címkék

2008 (2) 49ers (8) alexander (4) áttekintő (2) back (2) bay (4) bears (2) bill (2) bills (2) bowl (3) brandon (2) brown (2) bryant (2) buccaneers (2) bumpus (3) burleson (3) cardinals (3) carlson (3) chargers (5) coach (8) coordinator (2) diego (2) dolphins (3) draft (4) duckett (2) eagles (3) edző (3) előzetes (9) eredmény (7) falcons (2) field (3) football (2) forsett (4) francisco (2) giants (4) gilbertson (2) green (5) hasselbeck (12) hawthorne (2) head (3) holmgren (4) jennings (2) jim (4) john (2) jones (5) josh (3) julius (2) julius jones (2) justin (2) keith (2) kent (3) koren (2) koren robinson (3) laveroni (2) linebacker (3) lofa (2) london (2) marcus (2) matt (3) mcmullen (3) mike (5) mitty (2) mora (3) morris (2) nfl (2) obomanu (2) offensive (3) packers (3) payne (2) peterson (2) preseason (2) pre season (3) quaterbeck (2) qwest (3) raiders (2) rams (4) receiver (2) redskins (6) robinson (2) ron (2) running (2) ruskell (3) san (4) schmitt (2) seahawks (3) sérülés (3) sérülések (3) shaun (3) solari (2) steve (2) super (3) superbowl (2) tatupu (5) taylor (2) tim (2) training (2) tyler (2) vallos (4) video (3) vikings (7) walter (4) wide (2) wolf (2) zorn (4) Címkefelhő

Elkapó problémák a mini camp-ben

2008.06.13. 10:55 endorphyn

Az az érdekes és egyben nem túl megnyugtató helyzet állt elő az edzőtáborban, hogy az egyetlen "veterán" elkapó jelenleg Nate Burleson, aki sajnos nem arról híres, hogy a legjobbja lenne posztjának. Nem rossz a srác, de bőven van még tanulni és fejlődnie. Részemről tavaly rengetegszer buktam ki, mikor Nate a punt-visszahordásoknál botrányos módon rohant bele az ellenfél védőibe. Igaz volt rá példa, hogy TD-t is vitt be így. Egy darabig Holmgren mester le is vette erről a pozícióról.
Nos, nézzük mi is a probléma. Deion Branch térdműtét után lábadozik, Bobby Engram a szerződése miatt "sztrájkol" és D.J. Hackett pedig a Panthersbe igazolt. Így maradt Nate és néhány fiatal, akiknek Ő kell, hogy legyen a mester. Többen is felvetették, hogy kérdéses mennyire tud jópéldával előhozakodni a posztján. A fent említett gyengeségek miatt nem tűnik tulságosan megoldottnak a szitu. Őszinténszólva eddíg nem igazán aggódtam ezért a poszttért, mert bíztam abban, hogy D.J. Hackett távozásával még marad elég játékos. A fentieket nézve és azt, hogy Engram már nem fiatal, amiből adódóan sérülékenyebb is, valószínüleg elkezdhetek gondolkodni, hogy vajon mi a megoldás. Az nfl.hu Seahawks fórumán többen is amellett kardoskodtak, hogy a Drafton elkapót is kellett volna igazolnunk. Lehet, hogy nekik volt igazuk?

Egyébiránt a wr-okat már a 48-as születésü ex-Husky veterán tréner Keith Gilbertson edzi, aki az előző két szezonban “asszisztens támadófal edzőként" dolgozott a csapatnál, de a belsősök szerint sokkal inkább a passzsémák kidolgozásában vett részt, ami tekintve, hogy a running back poszton "kisebb" zavar támadt, sokkal hangsúlyosabbá vállt. Igaz, ez egy Hasselbeck kvalitású irányítóval nem is olyan meglepő.

Szólj hozzá!

Címkék: keith gilbertson nate burleson widereceiver elkapó


A bejegyzés trackback címe:

https://seahawks.blog.hu/api/trackback/id/tr47517946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása