Seattle Seahawks Blog

A Seattle Seahawks amerikai futball csapat magyar Blogja.

Bannerünk



Köszönjük ha kirakod és hivatkozol ránk!

Címkék

2008 (2) 49ers (8) alexander (4) áttekintő (2) back (2) bay (4) bears (2) bill (2) bills (2) bowl (3) brandon (2) brown (2) bryant (2) buccaneers (2) bumpus (3) burleson (3) cardinals (3) carlson (3) chargers (5) coach (8) coordinator (2) diego (2) dolphins (3) draft (4) duckett (2) eagles (3) edző (3) előzetes (9) eredmény (7) falcons (2) field (3) football (2) forsett (4) francisco (2) giants (4) gilbertson (2) green (5) hasselbeck (12) hawthorne (2) head (3) holmgren (4) jennings (2) jim (4) john (2) jones (5) josh (3) julius (2) julius jones (2) justin (2) keith (2) kent (3) koren (2) koren robinson (3) laveroni (2) linebacker (3) lofa (2) london (2) marcus (2) matt (3) mcmullen (3) mike (5) mitty (2) mora (3) morris (2) nfl (2) obomanu (2) offensive (3) packers (3) payne (2) peterson (2) preseason (2) pre season (3) quaterbeck (2) qwest (3) raiders (2) rams (4) receiver (2) redskins (6) robinson (2) ron (2) running (2) ruskell (3) san (4) schmitt (2) seahawks (3) sérülés (3) sérülések (3) shaun (3) solari (2) steve (2) super (3) superbowl (2) tatupu (5) taylor (2) tim (2) training (2) tyler (2) vallos (4) video (3) vikings (7) walter (4) wide (2) wolf (2) zorn (4) Címkefelhő

Hírek és edzésnapok

2008.08.24. 02:28 endorphyn

Hasselbeck nem fog játszani hétfőn a San Diego Chargers ellen. A háta sajnos még mindíg nincs túl jól. Reméljük, hogy hamarosan elmúlik ez a kellemetlen sérülés.

Patrick Kerney szerint elképzelhető, hogy játszik a harmadik negyedben.

A Patriots kirakta Marcus Pollardot, a volt Seahawks tight endet.

Egyesek azt rebesgetik, hogy a csapat tagjai szerint az új futó Justin Forsett, aki az első két pre-season meccsen tündökölt, jobb Duckettnél a rövid erőfutásokban is. Kisebb, ezért nem látszik annyira és ellentétben Duckettel sokkal jobban és erősebben robban be. Szerintem eléggé egyértelmű, hogy Duckett nem fog beférni az ötvenhármas keretbe. Az más kérdés, hogy ha cutolják, akkor is megkapja a beígért pénzét valószínüleg.

Mare és Coutu rugók között nagy a verseny az elsőszámu pozíció eléréséért. Mindkettő nagyon jó és egyenlőre még nem lehet látni, hogy melyikük jön ki győztesen a harcból. Azért jó tudni, hogy Josh Brown után vannak kíváló tehetségeink, akikre számíthatunk.

 

Bruce DeHaven special team edző szerint még mindíg nincs információ arról, hogy a long snapper Tyler Schmitt mikor tér vissza a sérüléséből. A mester amúgy kedveli a játékost és ha újra edzeni kezd, akkor több mint valószínü, hogy Ő lesz az elsőszámu a pozícióján. Remélhetőleg hamarosan többet megtudunk a pontos állapotáról.

Keddi edzésnap

Charlie Frye, a harmadik számu elkapó próbált egy egyszerü screen pass-t dobni Leonard Weaver felé, de neki csak akrobatikus mozdulatok árán sikerült a rossz dobást elkapni. Ezután Justin Forsett felé dobott rosszakat. Mike Holmgren ekkor már vörös volt a dühtől, hogy nem képes egy szimpla passzt rendesen megdobni az irányító. Behivta a huddlebe a sort és pár válogatott szót mondott nekik. Tíz percig nézte még a szenvedést, majd beküldte a védősort majd az Ő edzésük után visszaküldte a támadókat gyakorolni az előző dobást. Nem jó jel, ha ennyire dühös a mester. Egyébiránt Dalton Bell is túl hosszú passzok garmadáját produkálta.

Walter Jones, Ray Willis és Mike Wahle nem edzettek és/vagy kiültek a pálya szélére. Állítólag nem mindenkinél feltétlenül sérülés az oka.

Jordan Babineaux viszont edzett és háromszor meg is zúzták. Még nem teljes erőbedobással gyakorol.

A special team-ben mindegyik rugó kihagyot négy próbálkozás közül egyet a bal szél irányába.

A pálya északnyugati sarkában állandóan fel van húzva a 12. ember zászlaja. Állítólag az összes játékos aláírta.

Csütörtöki edzésnap

Elhalasztva

Szombati edzésnap

Körülbelül tíz hajóról, köztük számos fürdőruhás hölgy figyelték az edzést és a játékosokat. Mi lehetett ott..:)

Lawrence Jackson az első sorral gyakorolt.

Red Bryant és Larry Tripplett (három hét óta először) újra edzett.

Brandon Coutu a második edzést hagyta ki, mert lágyék sérülése van. Olindo Mare  csinálta helyette az összes rugást. Kihagyott egy ötven yardosat, de késöbb belőtt egy ötvenöt vagy hatvan yardosat.

Edzés végén Chris Spencer és Charlie Frye a snap-et gyakorolta. Frye egyébként dobott egy akkorát, hogy az a bokrok felett szépen a tóba repült. Mikor Mo Kelly vissza akarta hozni, Holmgren edző rászólt, hogy vigyázzon a kígyókkal. :) Az irányító napja közepes volt. Volt párt jó megmozdulása, de voltak banális hibái is. Részemről nem eröltetném annyira Őt harmadik QB-nak. Vagy gyakoroljon és tanuljon még rengeteget. Erre azért szerintem lesz még lehetősége, mivel csak Hasselbeck és Seneca Wallace sérülése esetén játszhat. Hál'Istenek, tegyük hozzá. Amúgy egyikőjük se edzett ma.

Julius Jones nem gyakorolt túl sokat. Morris az első, Justin Forsett a második egység futásait vitte. Amúgy Jones státusza még mindíg kérdéses számomra. Ha akarják Őt, akkor lehet, hogy többet kéne játszattni, hogy végre kiderüljön, elég jó-e a posztjára. Az biztos, hogy eddíg nem mutatott túl sokat, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nem volt rá sok lehetősége sem. Talán most a harmadik előszezon meccsen a Chargers ellen megmutatja, hogy mit is tud valójában.

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (4,7/5)

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: edzés chargers training camp


A bejegyzés trackback címe:

https://seahawks.blog.hu/api/trackback/id/tr100629945

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Puedes mirar aquí 2017.10.28. 19:23:41

Ötletek a kertbe - Ötletes Blog - Ötletek és Hírek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása